WSPÓŁPRACA 


Jestem Ślązaczką z prawie trzydziestką na karku. Uwielbiam piec ciasta i gotować,
a w wolnej chwili zajmuję się marketingiem i zarządzaniem, a także czytaniem wszystkiego,
co się tylko da :) Jestem najlepszym przykładem tego, że nie zawsze trzeba dać się zaszufladkować - bibliotekarka z zawodu, marketingowiec z zamiłowania :)
Chętnie poznaję nowych ludzi i nowe produkty. Nie mam oporów przed dzieleniem się
z innymi swoimi opiniami i recenzjami.


Blog kulinarny Testowanie przez gotowanie!, czyli ugotujiprzetestuj.blogspot.com działa od połowy maja 2014 roku. Zawiera on wyłącznie sprawdzone przepisy na pyszne dania - zarówno na słodko, jak i wytrawnie, do których dołączone są autorskie zdjęcia. W ciągu pierwszego miesiąca działania, blog wyświetlono 1000 razy.
Blog posiada swój
fan page na portalu społecznościowym Facebook (na dzień 16.01.2018 r. posiada on 478 fanów)
.
Obecnie blog odwiedzany jest przez nawet
19 000 osób miesięcznie!


Chętnie podejmę współpracę w zakresie:
pisania artykułów kulinarnych, wpisów promocyjnych, testowania sprzętów kuchennych, konkursów dla czytelników oraz recenzji książek kulinarnych. 

Jeśli macie Państwo pomysł na inny rodzaj współpracy, zachęcam do kontaktu ze mną. Jestem otwarta na wszelkie kulinarne pomysły!

Pozdrawiam serdecznie,
Adrianna Szefer


* Zastrzegam sobie prawo do wyrażenia negatywnej opinii o testowanym produkcie. Głównym celem tego bloga jest polecanie sprawdzonych produktów najwyższej jakości.


kontakt: adrianna.szefer@gmail.com


Współpracuję z:


NAGRODY DLA BLOGA:



Nagroda w konkursie Chorzowskie Smaki 2014 za 



Nagroda w konkursie na portalu dlaLejdis.pl za 
przepis na polędwiczki w miodzie pitnym.



Nagroda w konkursie Festiwal Smaków organizowanym przez sklep internetowy Bazylia.pl za przepis na sernik z brzoskwiniami i bezową pianką.



Nagroda w konkursie organizowanym przez Instytut dietetyki "Moc diety" na smaczny, niskokaloryczny deser za przepis na babeczki ze słonecznikiem i cynamonową polewą.




Nagroda w konkursie "Rudzkie Smaki".
Sernik z brzoskwiniami i bezową pianką został
SMAKIEM LISTOPADA 2014.




Nagroda w konkursie "Rudzkie Smaki".
Piernik staropolski dojrzewający został
SMAKIEM GRUDNIA 2015.




Nagroda w konkursie "Święta bez chemii"
w grudniu 2015.
Nagrodzony przepis to Bigos.



Nagroda w konkursie "Rudzkie Smaki".
Schab dojrzewający został
SMAKIEM MARCA 2017.

Nagroda w urodzinowym konkursie portalu Smaker.pl
Tort marzenie otrzymał I miejsce.
kwiecień 2018 r.